Hier leest u de ervaringen van mensen en bedrijven die al eerder een samenwerking aangingen met Teamcreatie en hoe zij Yvonne ervaren hebben gedurende die periode.

Gemeente Gilze Rijen
“Wat ik het meest waardeer aan Yvonne is dat ze een ontzettend gedreven en positieve werker is. Ze weet wat ze wil, heeft veel kennis en kan anderen dusdanig beïnvloeden dat iedereen enthousiast wordt over haar ideeën. Yvonne is een echte teamplayer en ze is in staat om heel zorgvuldig en open een samenwerking aan te gaan. Kernwaarden die bij Yvonne passen zijn: oplossingsgericht, netwerken, positief kritisch zijn en de spreuk ‘samen doen we het beter’. Ze is het zonnetje in huis en bindt mensen met haar sprankelende, open en toegankelijke persoonlijkheid.”

“Yvonne is betrokken bij anderen, heeft oog voor (kleine) successen en zal het niet nalaten deze steeds te blijven benoemen. Hiermee laat ze de mensen waarmee ze samenwerkt groeien op een manier die bij die betreffende persoon past. Ook als processen niet goed lopen, pakt ze alles aan om deze zaken direct op te pakken. Yvonne zoekt contact en spreekt mensen aan op een manier die geaccepteerd wordt, omdat ze haar kritische kanttekeningen altijd kan uitleggen met concrete voorbeelden.” 

“Ook in het maken en opzetten van prikkelende en inspirerende presentaties is Yvonne kwalitatief heel sterk. Ze weet anderen te boeien met haar verhaal, zodanig dat men er iets van opsteekt en ook iets mee gaat doen. Ze borgt haar verhaal door er structureel op te evalueren. Ze is altijd bereid om mee te denken en mee te helpen als dit nodig is, in die zin is het een flexibele collega.”

Fontys Hogeschool

Ik heb Yvonne ervaren als een gedreven vakvrouw die doelgericht is en veel kennis van zaken heeft op het gebied van de Jeugdzorg.

Haar kennis op het gebied van Jeugdzorg weet Yvonne op heldere en soms als het nodig is ook kritische wijze over te brengen aan anderen. In mijn ogen houdt Yvonne niet van stilzitten en is ze steeds gericht op waar innovatie mogelijk is. Op het moment dat ik een beroep op haar doe is Yvonne duidelijk over wat ze kan en wil. Ik heb haar als persoon en haar werkwijze als zeer prettig en betrouwbaar ervaren.

“Ik zoek graag de samenwerking op met Teamcreatie”

Gemeente Gilze Rijen
“In onze samenwerking heb ik Yvonne ervaren als een zeer toegewijde en integere professional. Ze beschikt over natuurlijke leiderschapsvaardigheden en kan gemakkelijk draagvlak creëren zowel binnen een team als bij partners en bestuurders. Yvonne is erg sterk in groepscoaching. Ze weet creatieve en innovatieve oplossingen te bieden voor situaties die zich voordoen.”

“Yvonne gaat op constructieve wijze te werk en is erg gemakkelijk in de omgang. Daarnaast heeft ze duidelijk voor ogen wat de visie en het doel is en wat de weg is die daar naartoe leidt. Yvonne weet mensen aan zich te binden en hen te (bege)leiden naar deze doelen.”

“Wat me is bijgebleven aan de samenwerking met Yvonne is de passie die ze voor haar vak uitdraagt. Daarnaast gaat ze constructief te werk, kijkt ze met een kritische blik naar de situatie en is ze zelf ook leergierig. Ik vind Yvonne en haar aanpak fijn om mee samen te werken.

K2 Next Generation
“Yvonne is een verbindende coördinator en teamcoach, met gevoel voor wat mensen beweegt. Ze is in staat om het goede, maar ook belemmeringen te benoemen, individueel (als coach) en bij teamontwikkeling, als het gaat om samenwerken. Ze doet dat op een respectvolle en uitnodigende manier.”

“In trainingen en teamontwikkelingstrajecten is Yvonne creatief in het bedenken van werkvormen. Zo laat ze deelnemers kwaliteiten van henzelf en anderen op een nieuwe manier ervaren. Ik werk graag samen met Yvonne omdat ze kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, haar verantwoordelijkheid neemt en pro-actief is. Dat maakt haar tot een betrouwbare en gewaardeerde samenwerkingspartner. “

Ik heb de samenwerking met Teamcreatie als plezierig en positief ervaren. De teambijeenkomsten die ik met Yvonne heb voorbereid en uitgevoerd in Goirle waren een aangename ervaring met een goede reflectie achteraf, ook in gesprek met de opdrachtgever. Er was tevens een prettige terugkoppeling op de door Yvonne uitgevoerde coaching en op de teamtraining in Gorinchem.